Oerhört sårad

Roligt att läsa era kommentarer, som är svar på våra. Ni gillar oss inte. Bara ett fåtal av er. Ni andra, dvs de flesta tycker vi är patetiska, dumma i huvudet, idioter m.m. Jag har inte kunnat sova på hela natten pågrund utav det. Mår jätte dåligt och är jätte ledsen. Fan. Lägger ner bloggen bums.

Ikväll blir det utgång, SS & BB ska briljera på dansgolvet, visa vad vi går för, dutty wine girl yeah dutty wine. Eller något i den stilen. Anledning till att jag delar med mig om detta (förutom att ni säkert är fruktansvärt intresserade om var fan vi håller hus osv.) är att det kommer bli glest på inläggsfronten. Men SS ska komma hit innan så vi kanke slänger ihop något då. Så ni har något att hata denna fredagskväll. För det gör ni ju.

Måste säga att det är väldigt givande dock, era kommentarer. Speciellt när ni så depserat försöker bita tillbaka, hugga till, mörda, misshandla. Brutalt försöker ni återfå er heder och "vinna". "Nej vi är inte fjortisar, ni är fjortisar" "Fan va patetisk du är" "Jag hatar dig men avundas dig på samma gång". (Den sista är fiktiv för att stärka mitt ego).

FAN VA FEL DET HÄR BLEV. Usch vilken ordbajsning. Men jag kommer publicera iaf. Baraföratt.

/ BB

Kommentarer
Postat av: DH

Jag förstår ditt svar till varför man iNTE använder "pea", haha nu när jag loggar in ibland för att ladda upp/spara ner bilder tycker jag det är jävligt kul att se alla turkar som skriver till en, haha.

Era texter är underhållande, btw!

2009-11-06 @ 17:12:25
URL: http://danielleh.blogg.se/
Postat av: jack

sv, stämmer bra, jag bodde tillsammans med en gammal flickvän som fortfarande läste på gymnasiet på den tiden. jensen norra tror jag det var :)

2009-11-06 @ 17:25:58
URL: http://jackmoy.se
Postat av: Enna

Tack så mycket! Kram

2009-11-06 @ 17:52:01
URL: http://ennizen.blogg.se/
Postat av: Z A N D R A :)

sv: oh, damn! ´GÖR JAG? va, jag fattar inget! :OOOO my goesh! men besökarna stannar hos mig så jag bryr mig inte,



take care!

bye

2009-11-07 @ 10:53:27
URL: http://decevven.blogg.se/
Postat av: Dilara

Vad är det för fel med turkar ?? jag är ju en TURK!

2009-11-07 @ 17:27:12
URL: http://loowii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0